Castellano

Condicions legals, seguretat, LSSICE i privacitat

•Condicions legals

www.mintsmind.com és propietat de Mint's Mind, S.L. amb NIF B-43883222 i amb seu social a C/ Tívoli 16, 1r 2a (43202 Reus).
Els drets de propietat intel·lectual del website www.mintsmind.com, el seu codi font, disseny, estructura de navegació, base de dades i els diferents elements continguts són titularitat de Mint's Mind, S.L. a qui correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.
Mint's Mind, S.L. es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, modificacions i actualització de la informació continguda a la web, de la configuració i presentació de la mateixa i de les condicions d'accés.
Tant l'accés a aquest web com l'ús que hom en pugui fer de la informació continguda en el mateix és de la exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. Mint's Mind, S.L., no respondrà de cap conseqüència, mal o perjudici que es pugui derivar del citat accés o de l'ús de la informació.
Mint's Mind, S.L. no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles efectes negatius que es puguin causar al sistema informàtic de l'usuari (maquinari i programari), als fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de la presència de virus als ordinadors de l'usuari utilitzat per a la connexió als serveis i continguts dels websites, d'un mal funcionament del navegador o de l'ús de versions no actualitzades dels mateixos.

•Seguretat

Mint's Mind, S.L. manté una política de discreció i seguretat absoluta amb les dades personals segons el legislat a la LSSICE, així com en matèria de protecció i privacitat de dades personals.

•LSSICE

Seguint la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico, desitgem que ens autoritzi a l'enviament d'informació comercial de Mint's Mind, S.L. mitjançant correu electrònic o per altres mitjans electrònics, amb l'objecte d'evitar-li la recepció de correspondència no desitjada. En conseqüència li preguem ens autoritzi l'enviament d'informació publicitària emplenant el camp corresponent als formularis que hi ha a la web.

•Privacitat de dades

Les seves dades personals es registraran en un fitxer propietat de Mint's Mind, S.L.. Vostè té els drets d'accés, ampliació, cancel·lació o rectificació en compliment de la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre. Si així ho desitja, per favor, comuniqui-ho per escrit a Mint's Mind, S.L. , Avda. Països Catalans 74, 2n pis, 43202 Reus senyalant clarament el seu nom, cognoms i adreça.