Finalment, el passat dijous 28 d’octubre l’Ajuntament de Salou va presentar públicament el llibre Joves Emprenedors de Salou. Aquest llibre és un recull d’entrevistes a 34 joves emprenedors salouencs, resseguint una sèrie de trajectòries professionals de perfils molt diversos, per tal d’oferir una imatge representativa de l’empresariat salouenc al final de la primera dècada del segle XXI. Alhora, és un reconeixement al conjunt d’emprenedors que han ajudat a construir la prosperitat de Salou. A més, en la situació actual de crisi, aquest projecte també vol presentar  referent i exemples a seguir que serveixin per a excel·lir com a municipi.

Per a l’equip de mintsmind, la presentació d’aquest llibre representa la culminació d’una tasca que va començar el 2009, quan l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou, partint de la necessitat de presentar models d’emprenedoria i creació d’empreses, va confiar en nosaltres per tal de conduir l’elaboració d’aquest llibre. Sempre en coordinació amb l’Àrea, vàrem dur a terme els passos d’un procés com aquest: cercar els emprenedors, tancar entrevistes, redactar els textos, maquetar, revisar, tornar a revisar… cuidant tots els detalls  fins a entregar el llibre  ja finalitzat per a la seva presentació.

Desprès de la feina feta, només ens queda contemplar amb un xic d’orgull el resultat final. Podem estar molt  satisfets del llibre que tenim a les mans, una obra que contribueix per una banda al coneixement mutu entre emprenedors de Salou, i per altra a que també els coneguin els seus conciutadans i els puguin prendre de referent.

4 Responses to “Presentació pública del llibre “Joves Emprenedors de Salou””

  1. Kniffel Online escrigué:

    excellente adelhamos de bachontra y trompla con ariones triaso. coplar a rreituala y curgi fecru con treviste fomida!

  2. 88888 We’re unsure when they are a sufficient amount of to prevent a pedicab driver, but we’ve not nevertheless positioned so much of our self-worth of their arms.. Via the web TutorialsLet’s face it, a variety of of us please don’t provide the time or moolah make use of hair dressers, louis vuitton theda pm make-up artists and stylists on even an occasional foundation.
    Christian Louboutin usa http://www.cheapclonusa.com

  3. 88888 We are not sure should they be a sufficient amount of to stop a pedicab driver, but we haven’t however put much of our self-worth within their arms.. Using the web TutorialsLet’s deal with it, a lot of of us you shouldn’t possess the time or moolah to work with hair dressers, lv galliera pm make-up artists and stylists on even an occasional basis.
    Cheap Louis Vuitton Handbags Online Outlet http://www.nicelouisvuittonbags.com/

  4. Emprender es una de las fuerzas más poderosas de la naturaleza. La voluntad de comenzar una nueva etapa de la vida sin temor a lo desconocido es una virtud solo concedida a las mentes grandes.

Leave a ReplyRss Feed Tweeter button Linkedin button
Better Tag Cloud