Equip

Xavier Fähndrich Richon

Llicenciat en Ciències de la Informació i en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB. Cap de projectes de consultoria en el sector públic des del 1996, en temes d’estratègia, disseny de polítiques públiques, màrqueting, comunicació i participació ciutadana. Professor de Ciència Política a la UAB i de Comunicació a la URV, i Docent del Màster de Màrqueting Polític de l’ICPS-UAB i del Postgrau de Participació Ciutadana i Comunicació de la UdG.

Xavier Menduiña Gordon

Màster en Gestió de la Qualitat i Llicenciat en Ciències Físiques i Enginyer Superior d’Electrònica per la UAB. Cap de projectes de consultoria des del 2000, en temes d’organització i estratègia, reenginyeria de processos, qualitat i externalització de serveis. Ha estat Professor associat del Departament de Ciències Físiques de la UAB i Director d’Operacions i Organització d’ASTEL.

Galceran Orriols Roig

Màster en Ciència Política per la UAB-ICPS i llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració i en Investigació i Tècniques de Mercat per la UAB. Col·laborador en grups d’investigació politològica a la UAB. Consultor des del 2008 especialitzant-se en estratègia, disseny de polítiques públiques i en investigació i estudis sociològics. Ponent al VIII Congreso Español de Ciencia Política y de la Administración.

A mintsmind sabem que el món és molt gran, que cadascú sap fer el què sap fer, i que ningú no sap fer de tot. Per això, conjuntament amb els nostres clients, podem trobar els millors professionals i les millors les solucions empresarials que resoldran el seu problema.

A mintsmind ens preuem de disposar d'una àmplia xarxa d'amics i col·laboradors amb els que treballem habitualment.